Μην Ακυρώνετε, Αλλάξτε Ημερομηνίες

Αγαπητέ κύριε/ κυρία,

 

Κατανοούμε την ανησυχία που προκαλείται από το COVID- 19. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση θα  τελειώσει  σύντομα, και ευχόμαστε ό, τι  καλύτερο.

Στο πλαίσιο της Ξενοδοχειακής μας Ασφάλειας, όλο το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει εισαγάγει κάθε πιθανό μέτρο μετριασμού του κινδύνου, όπως ενημέρωσε η κυβέρνηση.

 

Επιπλέον, η εταιρεία μας Xenios Gate, υποστηρίζει τις διακοπές σας, παρέχοντας τις κρατήσεις με μη επιστρέψιμη τιμή ως επιστρέψιμες  για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας.

 

Για όλα τα ξενοδοχεία Xenios Gate στη Θάσο, εφαρμόζουμε τις ακόλουθες πολιτικές:

 

Για τους επισκέπτες με υπάρχουσες κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων με μη επιστρέψιμες τιμές που συνήθως είναι πιο περιοριστικές, θα επιτρέψουμε πλήρεις αλλαγές ή ακύρωση χωρίς χρέωση,  εφόσον  η αλλαγή ή η ακύρωση γίνει έως και 15 ημέρες  πριν από το check-in.Αυτή η επιλογή ισχύει από τη σεζόν 2020 έως τη σεζόν 2021.

Για τους επισκέπτες που κάνουν νέες κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων με προπληρωμένες τιμές, από σήμερα, θα επιτρέψουμε την αλλαγή ή την ακύρωση της κράτησης χωρίς χρέωση έως και 15 ημέρες πριν από το προγραμματισμένο check-in. Αυτή η επιλογή ισχύει από την εποχή 2020 έως τη σεζόν 2021.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τυχόν αλλαγές στις υπάρχουσες κρατήσεις θα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και σε τυχόν διαφορές τιμής.

Το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει θα παραμείνει ως προκαταβολή για τις νέες ημερομηνίες κράτησης. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείτε το δικαίωμα της έκπτωσης του καταλόγου No-refundable.

Σας επιβεβαιώνουμε ότι κάθε φορά που επιθυμείτε να επιστρέψετε το ήδη καταβληθέν ποσό, θα το επιστρέψουμε 100% έως 30 ημέρες πριν από την άφιξή σας.

 

Αναγνωρίζουμε ότι αυτές είναι ανησυχητικές στιγμές, και αν ταξιδεύετε τώρα ή στο μέλλον, θέλουμε να ξέρετε ότι η ασφάλεια και η ευημερία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.